Ce rol are buzunarul interior al lenjeriei intime pentru femei?

127

Poate ai observat şi tu acel mic buzunărel din interiorul lenjeriei intime însă nu ai ştiut exact la ce anume foloseşte.
Lenjeria intima este o categorie de baza din garderoba unei femei. Nu doar tinuta, ci si lenjeria intima pe care o purtam este la fel de importanta .

Nu, nu are legătură cu depozitarea anumitor lucruri acolo, ci, evident, cu igiena. Chiar dacă aşa pare, nu este un buzunar în sine, ci o dublă căptuşeală, a doua ţesătură suprapusă fiind una naturală, aplicată pentru a nu irita zona sensibilă.
Însă nu toate perechile de bikini au această dublă căptuşeală, semn că acel obiect vestimentar nu poate fi purtat mai mult de câteva ore.

Lenjeria intima buna ar trebui sa fie facuta din materiale naturale (bumbac, in, lana, etc.). Aceasta absorbe umezeala, permite pielii sa respire si nu creaza un mediu nutrient pentru bacterii. Insa, si lenjeria facuta din materiale naturale are minusurile sale – se intinde repede. Iar lana este absolut inacceptabila atunci cand este cald.

Lenjeria sintetica, desigur, este frumoasa. Insa, nu poate concura cu cea naturala: nu absoarbe si nu lasa sa treaca umezeala. Ca un rezultat pielea se poate inrosi sau irita.