Doina Teodoru este marea câştigătoare a celui de-al treilea sezon iUmor!

37

Actriţa Doina Teodoru, în vârstă de 26 de ani, este câştigătoarea celui de-al treilea sezon al show-ului „iUmor“. Tânăra a reuşit să impresioneze atât juriul, cât şi publicul cu un roast şi astfel a câştigat marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Finala iUmor 2017 a fost câştigată de Doina Teodoru, care a prezentat un moment de stand-up comedy în care i-a luat la „roast“ atât pe membrii juriului – Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo –, dar şi pe vedetele Antenei 1, printre care Cosmin Seleşi, Aurelian Temişan, Ozana Barabancea şi Diana Munteanu, precum şi nume de la alte posturi, precum Mihaela Rădulescu, Andreea Marin şi Adrian Enache.

În cazul ei zicala „vorba dulce mult aduce“ nu a fost valabilă, pentru că ea a câştigat premiul de 20.000 de euro după unul dintre cele mai picante numere de roast din istoria emisiunii, cu cele mai dure replici. La fel de ingenuă, dar de două ori mai usturătoatoare în remarci decât la audiţii, Doina nu a „iertat“ mai multe vedete din showbiz.

Începand prin a spune „în seara asta vreau să îmi cer scuze faţă de toţi cei pe care i-am supărat cu roast-ul meu de data trecută“, ea a pornit un nou tir de rafale caustice. „Cred că este cea mai mare diferenţă între audiţii şi finală pe care eu am văzut-o aici vreodată! Ai fost de zece ori mai bună acum. A fost senzaţional“, i-a spus Bendeac. „E bine de tot! Votaţi-o“, l-a completat şi Delia.

„E dementă fata asta!“, a declarat în glumă Şerban Copoţ, unul dintre prezentatorii emisiunii iUmor.

Glumele dure se pare că nu i-au deranjat pe cei trei membri ai juriului iUmor, care au trimis-o în etapa următoare: votul telespectatorilor. Din cei zece finalişti doar cinci au primit numărul maxim de „Like-uri“ din partea juriului – Ioana Roman, Mikael Szanyiel, Dima Cubreaco, Doina Teodoru şi Comedy Zebra Show –, iar actriţa Doina Teodoru a fost preferata publicului, fiind desemnată câştigătoarea iUmor.

După surpriza de duminică seara şi după câştigarea marelui premiu „iUmor“, Doina este foarte fericită. „Mă bucur foarte mult! Nu mă aşteptam, am avut mari emoţii aseară când mă uitam la televizor, aşteptând votul publicului! Sunt foarte încântată, mai ales că este pentru prima oară când particip la un concurs de anvergura acesta. De fapt, vă spun sincer, este şi prima oară când câştig ceva“, a declarat Doina Teodoru.

sursa: adevarul.royoutube.com