Sclavele sexuale ale înfricoșătorului Kim Jong-Un! Mărturiile adolescentelor ce au scăpat de regimul terorii

9679

Kim Jong-Un este cunoscut că fiind un lider înfricoşător pentru populaţia Coreei de Nord. O tânăra care a reuşit să scape de regimul comunist, din Coreea de Nord, a povestit prin ce experiențe traumatizante a trecut atunci când încă locuia în ţară, alături de familie. Mai mult, ea a mărturisit ce preferinţe bizare avea Kim Jong-Un, în materie de femei.
Hee Yeon, 26 de ani, a reușit să fugă în China prima oară, că mai apoi să se mute în Coreea de Sud după ce tatăl sau a murit, în 2015.
Părintele fetei era colonel în armata condusă de Kim. Bărbatul cunoștea foarte multe detalii despre dictator, chiar şîi cele mai ascunse secrete ale acestuia.

Adolescenta a fost martoră la uciderea mai multor artiști

La un moment dat, fata a fost obligată să asiste la execuţia a 11 muzicieni, care au fost acuzaţi că au realizat o producție de filme pentru adulți.
Trupurile neînsuflețite erau împrăştiate peste tot, după ce pur şi simplu au fost aruncate în aer.
“Erau bucăţi de carne şi sânge peste tot”, a spus Heem, potrivit all4romania.eu.
Potrivit afirmaţiilor tinerei, liderul nord corean îşi satisface fanteziile sexuale cu adolescente, toate fiind selectate în funcţie de calităţile fizice. Totuşi, există şi o condiţie pe care fetele trebuie să o îndeplinească obligatoriu: să aibă picioare drepte şi frumoase.
Deşi Kim Jong-Un este căsătorit şi are 3 copii, acest lucru nu îl împiedică să îşi trimită oficialii să facă razii prin şcolile nord-coreene.
Fetele cele mai frumoase sunt duse în casele de la Phenian. Acolo devin sclavele acestuia și sunt învăţate să îl servească pe lider cu mâncare scumpă, să îi facă cel mai bun masaj, dar și să întrețină relații sexuale cu acesta. Dacă nu se supun ordinelor, fetele sunt omorâte.